Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trybunał

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@x2up bardzo śmieszne od po nad roku nie grałem na smurfie zagrałem 20 meczyków gdzie żadnej nie spierdoliłem

nic nie pisałem na czacie bo zbytnio nie było noobów i zresztą nie jestem tego typu człowieka a i tak dostałem bana.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

do supcio130... i te cyferki tam dalej xD

Bosz... ja jestem raportowany kilka razy w miesiącu... ( przynajmniej tak mówią moj team xD )

i jeszcze nie dostałem banana :) banany w lol-u są rozdawane tylko tym co serio na to zasłużyli

mnie przeważnie raportują za "ks-a" ale... co tam się nimi martwić : D

jeśli dostałeś bana... to TYLKO z twojej winy :)

nawet jedno wulgarne słowo jest już dobrym powodem do tego abyś dostał bana... niestety : /

tak samo... nawet jedno piwko w parku... nawet takie malutkie... i pieski już przybiegają...

bądź idealny i nie będziesz miał banów : D !

Opublikowano

Natrus...

dobrze... będę czekać :)

gram 4 lata... nigdy nie dostałem nawet ostrzeżenia bo zachowuję się poprawnie...

co prawda to prawda czasami powiem coś "mniej miłego" jednak są to nie częste chwile... 

jeśli ty nie wiesz za co dostałeś banana... to nie znaczy że dostałeś bez powodu...

jak człowiek w średniowieczu...

czegoś nie rozumie nazwie to głupim i jeszcze spali...

Opublikowano

do supcio130... i te cyferki tam dalej xD

Bosz... ja jestem raportowany kilka razy w miesiącu... ( przynajmniej tak mówią moj team xD )

i jeszcze nie dostałem banana :) banany w lol-u są rozdawane tylko tym co serio na to zasłużyli

mnie przeważnie raportują za "ks-a" ale... co tam się nimi martwić : D

jeśli dostałeś bana... to TYLKO z twojej winy :)

nawet jedno wulgarne słowo jest już dobrym powodem do tego abyś dostał bana... niestety : /

tak samo... nawet jedno piwko w parku... nawet takie malutkie... i pieski już przybiegają...

bądź idealny i nie będziesz miał banów : D !

ahhahahahaaa cos ty bral?? 

ostatnio juz nie mialem bana na czat.. zyczylem wszystkim wesolych swiat i wchodze dzisiaj a tu na 75 chatban... to jest juz chore.. w d***e ma trybunal ludzi i tyle

Opublikowano

Supcio... widzę że jesteś silver... i powiem ci że jest to za wysoka dywizja jak dla ciebie...

oczywiście ja też na moim głównym koncie posiadam silvera... jednak jest to mniejsza sprawa...

ważniejszą jest to... że już tutaj na MPC przedstawiasz jakim jesteś czlowiekiem : )

ja NIE WIEŻĘ aby trybunał źle pracował... mówią to tylko idioci którzy sami nie potrafią dostrzec swych błędów...

to prawda... mnie też czasami zdarza się powiedzieć tak jak mówiłem mniej miłym tonem...

jednak jeśli ZNOWU dostałeś bana... oznacza to że KTOŚ odkopał STARE nie rozwiązane BRUDY związane z tobą...

to że raport jest wysłany do Trybunału nie oznacza że oni za 10 minut będą mieli odpowiedź... może to potrwać nieco czasu...

a kiedy nadejdzie ten czas możesz zostać uniewinniony albo zbanowany :)

tak jak mówiłem... gram w tą grę od 4 lat... nigdy nie dostałem bana...

gdybym w sumie sam był w trybunale zbanował bym siebie : / opuściłem 3 gry jedna po drugiej...

za co bardzo przepraszam... i w sumie nawet musiałem przeprosić trybunał za to :)

dla tego uważam że trybunał pracuje poprawnie...

tych dla których uważają że nie ma nadziei ( np. ty ) = BAN

tych dla których uważają że była to tylko chwilowa słabość ( np. Ja ) = zwykłe ostrzeżenie...

powiem ci ostatni raz....

SAM ODPOWIADASZ ZA TO CO ROBISZ...

a trybunał ma cie w D... więc będzie patrzeć ci uważnie na ręce :)

Opublikowano

Mnie trybunał bezpodstawnie nigdy nie ukarał, a nawet jest że tak powiem po mojej stronie. Wyszedłem z meczu 2 razy pod rząd i nawet ostrzeżenia nie dostałem o.O 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

James... mnie się raz zdarzyło że wyszedłem 3 razy jeden po drugim xD

najgorsze że ta ostatnia gra to była gra rankingowa :) i tego trybunał nie mógł już chyba wybaczyć : D

ale nic wielkiego się nie stało :)

ciebie nigdy trybunał nie ukarał bo tak jak mówisz nie było podstaw :)

ja tu posiadam 25pkt. ostrzeżeń... z czego przyznać mogę że 10 zdobyłem przez własną głupotę :)

( 10 bo od emo2 dostałem 5pkt bezpodstawnie za "spam" którego nie było więc go nieco na obrażałem )

jeśli administracja jest porządna... tak jak w lol-u to nie ma opcji aby się pomylili :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...